Λίγα λόγια για εμένα

4. ant.jpg

Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Φυσικές επιστήμες. Το πάθος μου όμως για τον εσωτερισμό με οδήγησε στο να αφιερωθώ αποκλειστικά σε αυτόν. Η πρώτη μου επαφή με τη yoga έγινε σε νεαρή ηλικία. Η φιλοσοφία και η επιθυμία μου για έναν διαφορετικό, πιο ποιοτικό τρόπο ζωής ήταν το έναυσμα για την ενασχόληση μου με τις πρακτικές του εσωτερισμού. 


Το 2008 ξεκίνησα να μελετάω και να εξασκούμαι στη yoga και στους Πυθαγόρειους Διαλογισμούς δίπλα στην Ελένη Κοσμοπούλου. Το 2014 τελείωσα την εκπαίδευση εισηγητών yoga του παραδοσιακού συστήματος Satyananda, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση της Swami Sivamurti Saraswati, της Swami Shambhujyoti Saraswati και του Swami Aparokshananda Saraswati. Έκτοτε έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και inservices στο satyanandashram, ενώ το 2019 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση yoga για παιδιά του ίδιου συστήματος. 

Το μάθημα είναι ένας συνδυασμός ενδυνάμωσης του σώματος, διευρυνσης του πνεύματος και ψυχικής ισορροπίας. Διδάσκω παραδοσιακή Hatha yoga, η οποία στοχεύει στην άσκηση και την θεραπεία.