Μαθήματα Yoga

Yoga Ενηλίκων

Η γιόγκα είναι η επιστήμη του σωστού τρόπου ζωής. Επιδρά σε όλες τις πλευρές του ατόμου: στη σωματική, τη ζωτική, τη νοητική, τη συναισθηματική, την παραψυχική και την πνευματική πλευρά. Συνεπώς βοηθάει στην μείωση του άγχους, επιδρά στην ευλυγισία των μυών και της σπονδυλικής στήλης, ενώ έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία των ασκούμενων. Ένας μαθητής της Σατυανάντα γιόγκα μπορεί να ασκηθεί στις άσανες (στάσεις του σώματος), την πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοής), το διαλογισμό και τη γιόγκα Nίντρα του συστήματος Σατυανάντα™.

feggari 3.jpg
IMG-a96f3a15709de7d49e1807702488539d-V.j

Yoga για παιδιά

Η Σατυανάντα γιόγκα για παιδιά συνδυάζει αρμονικά όλες τις βασικές αρχές της γιόγκα με το διαδραστικό παιχνίδι. Μέσα από το μάθημα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση του παιδιού και κατ' επέκταση η αγάπη προς τους άλλους. Το μικρό παιδί είναι πιο διαισθητικό και λιγότερο "προγραμματισμένο" από τον ενήλικα, γι' αυτό είναι αρκετά δημιουργικό και αυθόρμητο και, πάνω απ' όλα ικανό να μάθει να ελέγχει το σώμα, την αναπνοή, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Καθώς το παιδί μεγαλώνει οι ίδιες αυτές πρακτικές τις γιόγκα αυξάνουν τις μαθησιακές του ικανότητες και το βοηθάει να διοχετεύει και να κατευθύνει δημιουργικά τις συναισθηματικές του ενέργειες. Κάθε μάθημα προσαρμόζεται κατάλληλα στην ηλικία των παιδιών.

Personal Yoga

Η άμεση επαφή με τον δάσκαλο σε φέρνει κοντά σε νέες εμπειρίες. Σου δίνει την ευκαιρία να δουλέψεις στα δικά σου όρια και να εργαστείς στον ιδανικό για εσένα χρόνο. Η εξάσκηση μέσα σε ένα γκρουπ προσφέρει το ομαδικό πνεύμα και δένει τα άτομα με τις ενέργειες της ομάδας, αλλά το προσωπικό μάθημα δημιουργείται πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, δίνοντας του την ευκαιρία να εξελιχθεί και να νιώσει την γιόγκα ως τρόπο ζωής και σκέψης.

renata_edited.jpg